maandag 15 oktober 2012

"SHREK of THE HULK?!"



Nu Halloween, Sinterklaas en Kerst er weer bijna aankomen is iedereen weer aan het zoeken naar dat ene perfecte kostuum. Je kunt aan de slag gaan met wat groene body paint, maar nu moet je gaan beslissen, ga je als Shrek of the Hulk? En dames, wie wil er nou niet als cat women verkleed of eindelijk eens die fantastische gala jurk aan?
Deze workout is om je dat lichaam te geven waar jij van droomt... Verbrand dat overtollige vet en bouw wat extra spiermassa op. We kennen allemaal die fases waarbij je gewend raakt aan je workouts en je steeds gemakzuchtiger wordt. Week in week uit dezelfde oefeningen...
Ik zal je laten zien dat ik je naar dat volgende niveau kan brengen. Gestructureerde workouts die je gehele lichaam uitdagen tijdens de training.. En ik beloof je als je dit op een reguliere basis kunt volhouden je snel resultaten zult gaan voelen en zien.
Dit voorbeeld van een full-body workout pakt al de grote spiergroepen aan in 45 minuten. Het is een circuittraining in een vlot tempo met minimale rust. Dit zorgt dat je lichaam maximaal moet werken en zal dat vet snel laten verdwijnen. 
Succes!!
Circuit 1
Hack squats 20 reps
Military press 20 reps
Bent over row 20 reps
Clap press ups 20 reps
Step ups 15 each side
Herhaal 3 keer zonder rust, na 3 circuits neem 2 minuten rust en ga verder.

Circuit 2
Shoulder press 20 reps
Barbell lunges 20 reps
Incline DB chest press 20 reps
Bulgarian split squats 20 reps
Prone flys 20 reps
Walk up stairs (weighted) 30 seconds
Herhaal 3 keer zonder rust, na 3 circuits neem 2 minuten rust en ga verder.

Circuit 3
Leg press 20 reps
Later raise 20 reps
Lat pull down 20 reps
Push-ups 20 reps
Bicep curls 20 reps
Fast sprint 30 seconds
Herhaal 3 keer en je bent klaar!

Het zal niet gemakkelijk gaan, anders zagen wij er allemaal uit als Brad Pitt en Megan Fox. Het is hard werken en een juist voedingsplan. 
Mocht je interesse hebben in een training of heb je vragen neem dan contact met me op.
Tel: +31 (0) 6 20 32 29 07
E-mail: koenbakker296@gmail.com

dinsdag 24 juli 2012

THE KANGOO JUMPS EXPERIENCE



Alsof je echt 33 redenen nodig hebt om deze fantastische schoenen aan te doen. Kangoo Jumps zijn HOT… en waarschijnlijk wist je het niet eens. Ze zijn echt wereldwijd populair.. En nu ook in Nederland, zeker nu ook de fitness magazines en glossy’s erover gaan schrijven en de BN’ers er ook aan gaan geloven begint deze nieuwe fitness trend echt te groeien.

Nu denk jij natuurlijk Kangoo jumps…Oh nee Skeelers 2.0!! Maar dat is totaal niet het geval. Kangoo Jumps zijn low impact, rebound sportschoenen. In eerste instantie ontworpen voor revalidatie doeleinden, maar nu gemaakt voor iedereen van alle fitness levels.

Ze zijn veilig voor je gewrichten (80% minder impact). Ze worden nu gebruikt voor power walking, joggen, hardlopen, groepsfitness, atletiektraining, revalidatietraining, blessure preventieve training en kinderdans en recreatie.

Kangoo Jumps zijn laugh-out-loud crowd pleasers! Iedereen vindt het leuk om te springen!!

“HAVE FUN GETTING FIT”

vrijdag 22 juni 2012

THE MOST FUN WEIGHT LOSS WORKOUT!!

Ik weet zeker dat je altijd opzoek bent naar de fitness activiteit die het meest efficiƫnt calorien verbrand. Wat als er nou eens een manier was waardoor je die calorie verbrand en nog eens fantastisch leuk is.
KANGOO JUMPS is de nieuwste trend. Yeah, you are right, het is een rebound (spring) schoen. Plezier hebben en trainen voor een gezond en strak lichaam in een workout!


Kangoo Jumps komen oorspronkelijk uit Oost-Europa, maar tegenwoordig kun je deze fitness workout in vele sportcentra's over de hele wereld volgen. Om te starten met Kangoo Jumps heb je alleen een paar 'Kangoo Boots' nodig. Deze kun je online kopen (www.kangoojumps.nl) of bij een van de vele Kangoo shops of vraag ernaar bij je lokale sportschool. 


Kangoo Jumps zorgen ervoor dat je je lichaam traint en veel calorien verbrand door gevarieerde fitness oefeningen uit te voeren. Je lichaam wordt slank en gezond. 
Spring, dans en verlies vetmassa, KANGOO JUMPS!


De Kangoo Jumps zorgen ervoor dat je veilig kunt springen. Je gewrichten worden beschermt, doordat de Kangoo Jumps 80% van de impact verminderen! Het geeft een euforisch en gewichtsloos gevoel.


Kangoo Jumps - Gezondheidsvoordelen:
Zoals ik al eerder vertelde naast plezier hebben de Kangoo Jumps nog veel meer voordelen voor je gezondheid.


- Stimuleren je Stofwisseling en lymfesysteem. Met een workout van 20 minuten op Kangoo Jumps verbrand je al snel 250-300 Kcal.

  • Het vergroot je ademhalingsvermogen.
  • Het verbeterd je houding.
  • Het verbeterd het reactievermogen van de hersenen op het evenwichtsorganen het binnenoor.    Hierdoor wordt je evenwicht verbeterd.
  • Het biedt een verhoogde gravitatiekracht, waardoor het spier- en skeletstelsel wordt versterkt.
  • Door de constante aanspanning van de spieren door stabilisatie verbruikt je lichaam tijdens hardlopen of aerobics lessen op Kangoo Jumps 25%-30% meer calorien dan op gewone schoenen.
Om een voorbeeld te geven hoe leuk, interactief en uitdagend een Kangoo Jumps workout kan zijn hieronder een video....



Ook eens deelnemen aan een Kangoo Jumps workout..???

Mail naar: koen@kangoojumps.nl