maandag 15 oktober 2012

"SHREK of THE HULK?!"



Nu Halloween, Sinterklaas en Kerst er weer bijna aankomen is iedereen weer aan het zoeken naar dat ene perfecte kostuum. Je kunt aan de slag gaan met wat groene body paint, maar nu moet je gaan beslissen, ga je als Shrek of the Hulk? En dames, wie wil er nou niet als cat women verkleed of eindelijk eens die fantastische gala jurk aan?
Deze workout is om je dat lichaam te geven waar jij van droomt... Verbrand dat overtollige vet en bouw wat extra spiermassa op. We kennen allemaal die fases waarbij je gewend raakt aan je workouts en je steeds gemakzuchtiger wordt. Week in week uit dezelfde oefeningen...
Ik zal je laten zien dat ik je naar dat volgende niveau kan brengen. Gestructureerde workouts die je gehele lichaam uitdagen tijdens de training.. En ik beloof je als je dit op een reguliere basis kunt volhouden je snel resultaten zult gaan voelen en zien.
Dit voorbeeld van een full-body workout pakt al de grote spiergroepen aan in 45 minuten. Het is een circuittraining in een vlot tempo met minimale rust. Dit zorgt dat je lichaam maximaal moet werken en zal dat vet snel laten verdwijnen. 
Succes!!
Circuit 1
Hack squats 20 reps
Military press 20 reps
Bent over row 20 reps
Clap press ups 20 reps
Step ups 15 each side
Herhaal 3 keer zonder rust, na 3 circuits neem 2 minuten rust en ga verder.

Circuit 2
Shoulder press 20 reps
Barbell lunges 20 reps
Incline DB chest press 20 reps
Bulgarian split squats 20 reps
Prone flys 20 reps
Walk up stairs (weighted) 30 seconds
Herhaal 3 keer zonder rust, na 3 circuits neem 2 minuten rust en ga verder.

Circuit 3
Leg press 20 reps
Later raise 20 reps
Lat pull down 20 reps
Push-ups 20 reps
Bicep curls 20 reps
Fast sprint 30 seconds
Herhaal 3 keer en je bent klaar!

Het zal niet gemakkelijk gaan, anders zagen wij er allemaal uit als Brad Pitt en Megan Fox. Het is hard werken en een juist voedingsplan. 
Mocht je interesse hebben in een training of heb je vragen neem dan contact met me op.
Tel: +31 (0) 6 20 32 29 07
E-mail: koenbakker296@gmail.com