zaterdag 13 augustus 2011

“ Train je benen als een Kangaroo! “


Laten we de gemiddelde man eens vergelijken met een ander dier. Mocht je denken dat de tijger alleen staat, dan zal ik je eens wat vertellen over de kangaroo. Over dit fantastische dier wordt gezegd dat het een van de meest krachtigste benen van het dierenrijk heeft. Zo sterk zelfs dat het een roofdier met een trap kan doden!
Mocht je nou denken dat je kunt boksen met een kangaroo en denken dat je hiervan kunt winnen…? Dan zal je voor een akelige verassing komen te staan. Mocht een kangaroo echt tegen een man vechten, dan zou het de man kapot maken, aan stukken scheuren en dat met maar een trap. Echt geloof me in die benen daar zit echt een ongelofelijke kracht in.

De gemiddelde man daarentegen kan alleen de tijd doden. Hij gooit zijn enorme kont op die vieze bank en kijkt 8 uur lang doelloos naar de TV en wordt met de minuut slomer en dommer. Gooit zijn buik vol met chips en eet deze zak leeg en inhaleert deze tot aan de laatste kruimel, alsof hij deze nodig heeft om adem te kunnen halen.

Kangaroos zijn niet alleen sterk, maar ook nog eens snel en explosief. Ze kunnen een topsnelheid van 60 km/h bereiken en er is bekend dat ze zelfs met een sprong een afstand kunnen overbruggen van wel 13 meter.

Hoe zorgen wij er als man voor dat we ook deze oerkracht kunnen bezitten?

Wordt vervolgd….

Geen opmerkingen:

Een reactie posten